Kestovaippailun ABC

Kestovaippailu on itseasiassa hyvin yksinkertaista, tarvitaan pepun ympärille imevää materiaalia ja lisäksi jotain kosteussulkua joka estää sänkyä kastumasta, plussaa on jos tuo paketti vielä istuu hyvin ja näyttää kivalta :D Näin kaikessa yksinkertaisuudessaan. Toki erilaisia vaippamalleja on paljon mutta ei anneta niitten hämätä. Käydään ne lyhyesti läpi:

Sisävaippa:

Tämä on se imevä materiaali pepun ympärillä, näitä löytyy tarrallisia, nepillisiä, täyttöaukollisia, kiinteillä imuilla mutta kaikissa sama tarkoitus, siepata jätökset. Nimikin jo kertoo että sisävaipan päälle tarvitaan jotain, villapöksyt tai pul-kuori. Kuvassa Tirsokas Easy-sisävaippa ihan pikkuisella, tähän pitää siis lisätä vielä esim. villapöksyt.
Taskuvaippa:

Taskuvaippa on kosteussulkukankainen vaippa jossa on nimensä mukaan tasku imuja varten. Imuna käytetään harsoja, tiimanmallisia boostereita, taittoimuja, hätätapauksessa voi leikata vanhan pyyhkeen imuiksi tai lainata iskän froteesukkia ;D Taskujakin löytyy monenlaisia, eri kiinnityksillä ja 1-koonmallia jne mutta tasku kuin tasku. Ehkä helpoimmasta päästä kestovaippoja? Kuvan viipottajalla Tirsokkaan sivunepillinen taskuvaippa.