perjantai 25. lokakuuta 2013

Kylmä kahvi kaunistaa??

Tällä kertaa jotain ihan muuta.. jotain jolla saattaa hörhön maine sinetöityä lopullisesti XD 

Joskus muinoin kokeilin tsi-kosmetiikkaa ja sieltä on jäänytkin käyttöön ihan simppeli kasvokuorinta jossa on kylmäpuristettua kookosöljyä ja kidesokeria, ihan loistava kaikessa yksinkertaisuudessaan. Eilen kahvia keitellessäni mietin että kahvinporot voisivat sopia siihen mukaan, virkistämään ja kuorimaan. Vajaan viikon kestänyt paleo-kickstart on hyräyttänyt aineenvaihdunnan käyntiin ja kuorinta voisi olla enemmän kuin paikallaan.  

Kookosöljyä meillä on aina kaapissa ja valkoista sokeria siltä varalta jos kattila pääsee palamaan pohjaan, sokeri on ihan paras sellaisen putsaamiseen, ruoanlaitossa en käytä sitä juuri koskaan. Tähän sekaan kahvia, määristä ei ole mitään muistikuvaa.. niin että näytti hyvälle. Ja voi hyvä ihme että se tuoksuu hyvälle!! Ihan kahvisuklaakonvehdille ja kuorittu iho samaten :D Verrattuna pelkkään sokeri-kookoskuorintaan iholle jäi raikkaampi tuntu ja pintakuivuus helpotti ihan selvästi.
Tätä teen ehdottomasti uudelleenkin, ostin pari pientä purkkia kuorintavoiteelle ja jään pohtimaan mitä muuta tähän voisi käyttää. Hunajaa, limettiä? Kahvikupillisen ääressä tulee parhaat ideat..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti