tiistai 8. lokakuuta 2013

Kierrätystä ja kirpputoria

Karmea kirpputorikaaos menossa, tavaran selaamista, lippujen kirjoittamista, hinnoittelua.. kaiken keskellä käteen osui vanha baskeri jota esikoinen ei suostu pitämään, liian vaaleanpunainen kuulemma. Jäin pyörittelemään hattua siinä vaatekasojen keskellä ja mietin että materiaali on tosi pehmoinen ja lämmin, tulisi ihana myssy pienimmälle. Ei vaan millään nyt ennättäisi. Kokemuksesta tiedän mitä tapahtuu jos jemmaan baskerin myöhemmäksi, unohtuu koko juttu.

Siispä tuumasta toimeen, mittasin kuopuksen kuulan ja ihan silmämääräisesti leikkasin molemmilta puolilta sipulinmuotoisen palan pois liki keskelle asti. Baskeri kun on jo huovuttamalla muotoiltu hiukan pyöreäksi niin kahdesta palasta saa hyvin istuvan myssyn ilman mitään muotoiluja. Hunajakennolla ompelin puoliskot hiukan päällekkäin kiinni, sovitin ja leikkasin niskan ja otsan sopiviksi. Yli jääneestä reunasta sain korvaläpät. Huopunut neulos ei olisi purkaantunut mihinkään mutta tuli siistimpi ilme kun virkkasin reunan ympäriinsä.


Ei ollut malli paikallaan yhtään, en saanut kuvaa edestä.

Tästä tuli niin söpöinen että saatanpa kerätä kirpputorilta tällä viikolla muutaman baskerin lisää ja jalostaa tätä mallia eteenpäin.  :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti