perjantai 4. lokakuuta 2013

Aviatrix

Flunssa kaatoi niin pahasti että en saanut haettua uusia lankoja postista :S Mutta koskapa taudista huolimatta sormet vielä heiluu niin otin työn alle jotain muuta. Ehkä kauneimman myssymallin ikinä.

Viime talvena neuloin 4-5kpl Aviatrixeja talvivauvalle ja nyt kaikki on pieniä.. siispä uutta puikoille.
Lankana Cashcade 220 ja puikoilla 3. Muistin kyllä jo vanhastaan että tämä on varsin pientä mitoitusta ja malliltaan muutenkin hiukan keskieurooppalaisen niukka, ei kuvissakaan näytä tulevan kunnolla niskaan ja otsalle joten aloitin numeroa isomman koon ja lisäksi neuloin yhden ylimääräisen osion noita lisättyjen kerrosten paloja (näin muistaakseni tein viime talven myssyissäkin)Neulepussin pohjalla pyörii iso kasa virkattuja villalankakukkia ja sieltä valikoin sopivan somisteen, ensin tuntui vähän massiiviselle mutta kun silmä tottui niin tuli itseasiassa ihan tyylikäs lopputulos. 
Ja niinkuin kuvasta näkee niin yhtään liian iso ei tämäkään myssy ole vaikka tein sen ylimääräisen osionkin, joten seuraavan neulon ohuemman langan ohjeella. 
Nyt lähdetään niiskutellen testaamaan myssyä ostoksille, jos saadaan viimein ne uudet langatkin sielä postista, paketissa on tarpeet ainakin yhteen pinkkiin aviatrixiin vielä tälle talvelle :D Neulomisiin!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti